Restoran Paesano

Smješten u dinamičnom okruženju dviju zagrebačkih Arena, restoran Paesano vam nudi bogat izbor specijaliteta inspiriranih zavodljivim i okrepljujućim okusima Mediterana.

Paesano je konceptualno proizašao iz intimnih promišljanja o hrani kao izvoru goriva za tijelo jednako kao i za dušu. Nismo dvojili ni časa, naš à la carte jelovnik inspiriran je našim domom - svime što raste pod mediteranskim suncem i uspijeva u njegovim modrim dubinama, kombinirajući najbolje od talijanske gastronomije s domaćom umješnošću.

Željeći budućim gostima ponuditi ne samo uslugu nego i doživljaj, udružili smo snage s arhitekticama Melitom Matasić-Paić i Idom Tanović koje su našim idejama o rekreiranju ambijentalne topline doma dodale note elegancije i svevremenske monumentalnosti. Stroge minimalističke linije ublažili smo evociranjem emotivnosti pohranjene u tradicijskim građevnim materijalima poput kamena, drveta i metala. Naš projekt iz ljubavi dovršen je u ljeto 2011. godine otkad je svakodnevno ispunjen zveckanjem pribora za jelo i žamorom vašeg užitka.

Sjedite i opustite se - dobro nam došli!

vrh stranice